Producent
Cena
-
od
do
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.XI T.15
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184719
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6....
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB
JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184788
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2....
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VI ZASADY
A. KOŁŁAJTIS-DOŁOWY, K. KOZŁOWSKA, B. PIETRUSZKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184771
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.V DZIAŁALNOŚĆ
KAROL KRAJEWSKI (RED.), ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ (R, FORMAT-AB, 2016, 9788389184764
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE
ANNA DERBIS, LIDIA LINKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184726
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.III
DANUTA GÓRECKA, HALINA LIMANÓWKA, EWA SUPERCZYŃSK, FORMAT-AB, 2016, 9788389184689
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.II
D. GÓRECKA, H. LIMANÓWKA, E. SUPERCZYŃSKA, M. ŻYL, FORMAT-AB, 2015, 9788389184665
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VIII
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184795
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZESZYT GASTRONOMICZNY. HGT.02. CZ.1 WSIP
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2023, 9788302211515
Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ Z GASTRONOMII WSIP
MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2018, 9788302173714
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... 2015-2019
JAN GAWĘDZKI, MAŁGORZATA KULCZAK, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2019, 9788389184870
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY O ŻYWIENIU
JAN GAWĘCKI, JOLANTA CZARNOCIŃSKA, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2014, 9788389184559
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK CZ.2 WSIP
DOROTA CZERWIŃSKA, WSIP, 2021, 9788302150449
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych produktów spożywczych,...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK CZ.1 WSIP
DOROTA CZERWIŃSKA, WSIP, 2021, 9788302152580
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12
Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich rolę w żywieniu człowieka. Dokładne schematy i...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZASADY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA W.2013 WSIP
HANNA KUNACHOWICZ, IRENA NADOLNA, BEATA PRZYGODA,, WSIP, 2013, 9788302134814
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZP. W GASTRONOMII. PODR.
AGNIESZKA KASPEREK, MARZANNA KONDRATOWICZ, WSIP, 2021, 9788302196287
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technologii...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.2 EMPI2 WZ
EWA SUPERCZYŃSKA, MELANIA ŻYLIŃSKA-KACZMAREK, EMPI2, 2005, 9788389287526
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.1 EMPI2
EWA SUPERCZYŃSKA, MELANIA ŻYLIŃSKA-KACZMAREK, EMPI2, 2007, 9788389287472
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. HGT.02 CZ.2 W.4
ANNA KMIOŁEK-GIZARA, WSIP, 2021, 9788302173608
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. HGT.02 CZ.1 WSIP
MARZANNA ZIENKIEWICZ, WSIP, 2018, 9788302173592
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia i usług gastronomicznych. Autorka najpierw przedstawia...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 2
ANNA KMIOŁEK, WSIP, 2013, 9788302135897
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych,...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni