Kategorie
Producent
Cena
-
od
do
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB
PRACA ZBIOROWA POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2010, 9788389184313
Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.
Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PRZYG. KĘSÓW CIASTA DO WYPIEKU I WYP. CIASTA WSIP
KRYSTYNA JAROSZ, WSIP, 2016, 9788302157110
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2
EWA GIEMZA, WSIP, 2016, 9788302157103
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.3 (Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich).
W publikacji omówiono rodzaje pieczywa i wyrobów piekarsko-cukierniczych....
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2
POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2012, 9788389184375
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII
EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DOROTA NOWAK (RED.), FORMAT-AB, 2010, 9788389184351
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1
EWA CZARBNIECKA-SKUBINA, FORMAT-AB, 2011, 9788389184368
wyd. FORMAT-AB
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.
KATARZYNA KOCIERZ, WSIP, 2017, 9788302147371
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik . Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2
LIDIA GÓRSKA, IWONA NAMYSŁAW, WSIP, 2022, 9788302152573
Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15
JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2017, 9788302149764
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni