
Kategorie
Cena
-
od
do
TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.2 EMPI2 WZ

EWA SUPERCZYŃSKA, MELANIA ŻYLIŃSKA-KACZMAREK, EMPI2, 2005, 9788389287526
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TECHN. GASTRON. Z TOWAR. W PYTANIACH CZ.1 EMPI2

EWA SUPERCZYŃSKA, MELANIA ŻYLIŃSKA-KACZMAREK, EMPI2, 2007, 9788389287472
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
VADEMECUM ŻYWIENIA CZŁOWIEKA, MARCIN JABŁOŃSKI

MARCIN JABŁOŃSKI, MEDYK, 2016, 9788364045455
Vademecum żywienia człowieka to wyjątkowa publikacja przedstawiająca w bardzo syntetyczny sposób podstawową wiedzę z zakresu żywienia człowieka.
Większość treści jest ujęta w formie tabel i rycin, co ułatwia przyswajanie wiedzy. Książka ta została napisana z myślą o tych, którzy chcą szybko...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.1

JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184696
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY O ŻYWIENIU

JAN GAWĘCKI, JOLANTA CZARNOCIŃSKA, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2014, 9788389184559
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.2

JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184702
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... 2015-2019

JAN GAWĘDZKI, MAŁGORZATA KULCZAK, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2019, 9788389184870
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE

BARBARA KOZŁECKA, KRYSTYNA OSOWSKA, DIFIN, 2012, 9788376414454
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02.
Treści zawarte w podręczniku zawierają informacje niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB

JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184788
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2....
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VIII

PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184795
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.XI T.15

PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184719
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6....
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. X

JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184825
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Ma on również poszerzyć...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.II

D. GÓRECKA, H. LIMANÓWKA, E. SUPERCZYŃSKA, M. ŻYL, FORMAT-AB, 2015, 9788389184665
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

PRACA ZBIOROWA POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2010, 9788389184313
Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.
Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE

ANNA DERBIS, LIDIA LINKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184726
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.I

PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZ.1. KWALIFIKACJA HGT.02

LONGINA BORKOWICZ, FORMAT-AB, 2020, 9788389184887
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VI ZASADY

A. KOŁŁAJTIS-DOŁOWY, K. KOZŁOWSKA, B. PIETRUSZKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184771
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ORGANIZACJA PRODUKCJI GASTRONOMICZ. KWAL. T.15.2

HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ, BEATA BILSKA, BEATA SAWIC, WSIP, 2021, 9788302150388
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZESZYT GASTRONOMICZNY. HGT.02. CZ.2

PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2023, 9788302211522
Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji gastronomicznej, proces produkcyjny oraz...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZESZYT GASTRONOMICZNY. ZBIÓR ZADAŃ... CZ.2

JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2024, 9788302219030
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.
Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni