Kategorie
Producent
Cena
-
od
do
PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2013, 9788302136320
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI.KWAL.HGT.06./1
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, GRZE, WSIP, 2020, 9788302190612
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.
Zawiera informacje dotyczące bhp w recepcji hotelowej, potrzeb gości i ich oczekiwań, etyki, kultury i savoir-vivre'u pracowników recepcji. Sprawia, że przyszły technik hotelarstwa pozna zasady komunikowania się z...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI.KWAL.HGT.06./2
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, GRZE, WSIP, 2020, 9788302190629
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.
Zawiera informacje dotyczące procedury przyjęcia i wykwaterowania gości, w tym zasady rejestracji gości, przydziałów pokoi, prowadzenia dokumentacji hotelowej.
Ułatwia zrozumienie kwestii związanych ze świadczeniem...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. PODR. CZ.2 WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183065
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA HOTELARSKA. OBSŁUGA GOŚCI... KW.T.12
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2015, 9788302149962
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.
Sprawdza umiejętności związane ze stosowaniem sprzętu i...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE NPP WSIP
BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2013, 9788302136344
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej,...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
BHP W BRANŻY HOTELARSKIEJ WSIP, JANUSZ CICHY
JANUSZ CICHY, WSIP, 2016, 9788302157691
W podręczniku omówiono zasady ochrony przeciwpożarowej w przedsiębiorstwie hotelarskim oraz kwestie odnoszące się do ergonomii pracy. Scharakteryzowano również źródła i czynniki szkodliwe w środowisku pracy oraz środki ochrony niezbędne do wykonywania zadań zawodowych. Dodatkowo przybliżono przepisy...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA HOTELARSKA. DZIAŁ. RECEPCJI. KWAL.T.11
ALDONA KLESZCZEWSKA, WSIP, 2016, 9788302157677
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.
Nieoceniona pomoc w sprawdzaniu umiejętności związanych z przestrzeganiem...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PODST. DZIAŁAL. PRZED. HOTELARSKIEGO REA
RENATA TYLIŃSKA, MARIA WAJGNER, WSIP, 2018, 9788302146985
REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI. HOTELARSTWO REA - WSIP
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2019, 9788302147388
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,obsługi gości w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE NPP WSIP
MARIOLA MILEWSKA, ANDRZEJ STASIAK, WSIP, 2013, 9788302136368
Obsługa informatyczna w hotelarstwiePodręcznik do zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (z CD-ROM-em)
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
MARKETING USŁUG HOTELARSKICH HOTELARSTWO TOM 1 REA
ADAM STEFAŃSKI, WSIP, 2014, 9788302146954
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia podstawowe pojęcia z zakresu marketingu, koncentrując się szczególnie na rynku usług hotelarskich. Przeprowadza dokładną analizę strategii sprzedaży...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. ZB. ZAD. WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183096
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI HGT.06
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2022, 9788302203763
Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji).
Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu realizacji usług w recepcji. Zawiera zadania pozwalające kandydatowi do zawodu technik hotelarstwa lepiej...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI PODR. CZ.1 HOTELARSTWO T. III
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2018, 9788302147050
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE. KWAL. T.12 CZ.2
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, GRZE, WSIP, 2019, 9788302150432
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TECHNIKI PRACY W HOTEL. KWAL HGT.03. ĆW CZ.2
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, WSIP, 2021, 9788302147098
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarskim, zasad sprzątania jednostek mieszkalnych, procedur...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTEL. HOTELARSTWO T.4 REA
JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2015, 9788302147043
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE ĆW REA
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2014, 9788302148323
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie opisuje podstawowe procedury stosowane w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA HOTELARSKA. KWALIFIKACJA HGT.03. ĆW.
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2019, 9788389184849
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się również jako powtórka materiału z zakresu...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIAD. USŁUGI HOTEL. CZ.1
BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2019, 9788389184856
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni