ZBIÓR ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTWIERDZAJĄCEGO TG.12.
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184801
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB
POD. RED. BEATY SAWICKIEJ I MONIKI ŚWIĄTKOWSKIEJ, FORMAT-AB, 2015, 9788389184634
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.1
JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184696
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY O ŻYWIENIU
JAN GAWĘCKI, JOLANTA CZARNOCIŃSKA, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2014, 9788389184559
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTWIERDZAJĄCEGO T.13
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184740
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.2
JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184702
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... 2015-2019
JAN GAWĘDZKI, MAŁGORZATA KULCZAK, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2019, 9788389184870
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZ. ZAW. HGT.03.
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2020, 9788389184979
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. ZAWODOWEGO KW. HGT.06.
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2021, 9788366796003
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. "Realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu wchodzą: testy (40 pytań) i zadanie praktyczne.
W książce...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TESTY I ZADANIA KWALIFIKACJA HGT.06.
MONIKA KAROLCZAK-SNADNA, FORMAT-AB, 2023, 9788366796058
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: testy (40 pytań) i zadanie praktyczne. W książce znajdują się...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VIII
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184795
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.V DZIAŁALNOŚĆ
KAROL KRAJEWSKI (RED.), ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ (R, FORMAT-AB, 2016, 9788389184764
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ.2, BEATA SAWICKA
BEATA SAWICKA, FORMAT-AB, 2020, 9788389184931
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB
JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184788
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2....
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
PRZYGOTOWANIE IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH CZ.2
AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2021, 9788389184993
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.
Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.IV PODSTAWY TURYSTYKI
BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2015, 9788389184597
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.II ORGANIZACJA IMPREZ.. T.2
A. SWASTEK, D. SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2014, 9788389184566
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
DOKUMENTACJA HOTELOWA. KWALIFIKACJA HGT.06.
BEATA BODUSZ, FORMAT-AB, 2020, 9788389184948
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DOKUMENTACJA HOTELOWA. KWALIFIKACJA HGT.03
BEATA BODUSZ, FORMAT-AB, 2020, 9788389184917
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ.1, BEATA SAWICKA
BEATA SAWICKA, FORMAT-AB, 2020, 9788389184924
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB
POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184504
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni