- Albumy(721)
- Artykuły szkolne i papiernicze(15555)
- Atlasy(136)
- Dla dzieci(16194)
- Do nauki zawodu(629)
- Encyklopedie(119)
- Gry(4021)
- Języki obce(3299)
- Kalendarze(322)
- Kodeksy(67)
- Komiksy(2943)
- Lego(450)
- Lektury(1053)
- Literatura(50043)
- Logopedia i pedagogika(1712)
- Modelarstwo(119)
- Multimedia(5417)
- Oferta Świąteczna(1124)
- Oferta Nagrodowa(234)
- Party(1929)
- Podróże(1728)
- Podręczniki(2089)
- Podręczniki akademickie(732)
- Architektura(2)
- Biologia(9)
- Biznes(3)
- Budownictwo(36)
- Chemia(13)
- Ekonomia i biznes(24)
- Ekonomia(30)
- Elektronika(14)
- Energetyka(1)
- Filozofia(12)
- Finanse(13)
- Fizyka(5)
- Geologia, Geodezja(7)
- Geografia(5)
- Gospodarka(6)
- Historia(28)
- Informatyka(15)
- Inżynieria(6)
- Języki obce(8)
- Kultura(8)
- Logistyka(10)
- Marketing(4)
- Matematyka(13)
- Mechanika(6)
- Medycyna(70)
- Nauki humanistyczne(63)
- Ochrona środowiska(2)
- Państwo, polityka, władza(24)
- Pedagogika(33)
- Polityka, Politologia(22)
- Poradniki(6)
- Prawo(89)
- Psychologia(58)
- Psychiatria(12)
- Rachunkowość(11)
- Socjologia(22)
- Technologia(6)
- Turystyka, Hotelarstwo(2)
- Weterynaria(11)
- Zarządzanie(14)
- Zoologia(2)
- Pomoce edukacyjne(1303)
- Poradniki metodyczne(71)
- Prawo Jazdy(41)
- Słowniki(91)
- Tekstylia(465)
- Upominki(2415)
- Zabawki(14860)
- Dla zwierząt(2)
- Nowości
- Promocje
Kategorie
Producent
Dostępność
Cena
-
od
do
HOTELARSTWO. PODSTAWOWE WIADOMOŚCI
MARIOLA MILEWSKA, BOGDAN WŁODARCZYK, PWE, 2015, 9788320821833
Hotelarstwo jest jedną z najbardziej dochodowych gałęzi przemysłu turystycznego. Z każdym rokiem można zauważyć coraz bardziej dynamiczny rozwój tej dziedziny aktywności gospodarczej, związany nie tylko z rosnącą mobilnością społeczeństwa, ale także z postępem w tworzeniu nowoczesnych technologii. W...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
- nowość
PODSTAWY GASTRONOMII. OD ŻYWNOŚCI DO TURYST. KUL.
MARIOLA MILEWSKA, ANNA PRĄCZKO, ANDRZEJ STASIAK, POLSKIE WYDAWNICTWO EKONOMICZNE, 2017, 9788320822748
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
69,38 zł
26,88 zł
63,79 zł
16,66 zł
27,45 zł
29,99 zł
63,00 zł
27,04 zł
22,50 zł
24,75 zł
35,31 zł
35,31 zł
41,18 zł
103,61 zł
61,98 zł
419,19 zł
129,89 zł
248,14 zł
7,58 zł
214,04 zł
35,83 zł
39,23 zł
43,74 zł
28,85 zł
18,95 zł
7,58 zł
7,58 zł