Producent
- ARKADY (2)
- CEDEWU (2)
- CHCĘ ROBIĘ MAM (1)
- DIFIN (19)
- DOLNOŚLĄSKIE WYDAWNICTWO EDUKACYJNE (1)
- EKONOMIK (71)
- EMPI2 (27)
- ESAN (8)
- FORMAT-AB (36)
- G&P OFICYNA WYDAWNICZA (1)
- HELION (12)
- HORTPRESS (9)
- IMAGE (1)
- ITSTART (4)
- LIWONA (18)
- MEDYK (1)
- MOJA CONSULTING (1)
- NOWA ERA (8)
- OFICYNA24 (3)
- PADUREK (12)
- PWN (1)
- REA (1)
- SOP (4)
- SUZI (11)
- ŚLĄSK (1)
- VIRIDIA AB (12)
- WSIP (337)
- WYDAWNICTWA KOMUNIKACJI I ŁĄCZNOŚCI (34)
- WYDAWNICTWO - DRUKARNIA I-BIS BIEROŃSCY (5)
- WYDAWNICTWO SZKOLNE PWN (2)
Cena
-
od
do
ZBIÓR ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTWIERDZAJĄCEGO TG.12.
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184801
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB
POD. RED. BEATY SAWICKIEJ I MONIKI ŚWIĄTKOWSKIEJ, FORMAT-AB, 2015, 9788389184634
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.1
JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184696
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY O ŻYWIENIU
JAN GAWĘCKI, JOLANTA CZARNOCIŃSKA, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2014, 9788389184559
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. POTWIERDZAJĄCEGO T.13
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184740
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.2
JOANNA EWA KOWALSKA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184702
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZB. ZADAŃ I PYTAŃ Z OLIMPIADY WIEDZY... 2015-2019
JAN GAWĘDZKI, MAŁGORZATA KULCZAK, JÓZEF KORCZAK,, FORMAT-AB, 2019, 9788389184870
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZ. ZAW. HGT.03.
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2020, 9788389184979
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ PRZYG. DO EGZ. ZAWODOWEGO KW. HGT.06.
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, FORMAT-AB, 2021, 9788366796003
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. "Realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu wchodzą: testy (40 pytań) i zadanie praktyczne.
W książce...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
TESTY I ZADANIA KWALIFIKACJA HGT.06.
MONIKA KAROLCZAK-SNADNA, FORMAT-AB, 2023, 9788366796058
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: testy (40 pytań) i zadanie praktyczne. W książce znajdują się...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. VIII
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184795
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.V DZIAŁALNOŚĆ
KAROL KRAJEWSKI (RED.), ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ (R, FORMAT-AB, 2016, 9788389184764
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.VII FORMAT-AB
JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2017, 9788389184788
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2....
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
PRZYGOTOWANIE IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH CZ.2
AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2021, 9788389184993
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.
Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA TURYSTYCZNA CZ.II ORGANIZACJA IMPREZ.. T.2
A. SWASTEK, D. SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2014, 9788389184566
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
DOKUMENTACJA HOTELOWA. KWALIFIKACJA HGT.06.
BEATA BODUSZ, FORMAT-AB, 2020, 9788389184948
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
HOTELARSTWO CZ. III DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI FORMAT-AB
POD RED. BEATY SAWICKIEJ, FORMAT-AB, 2014, 9788389184504
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ. X
JOANNA OZDARSKA, FORMAT-AB, 2018, 9788389184825
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Ma on również poszerzyć...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.XI T.15
PRACA ZBIOROWA, FORMAT-AB, 2016, 9788389184719
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6....
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.III
DANUTA GÓRECKA, HALINA LIMANÓWKA, EWA SUPERCZYŃSK, FORMAT-AB, 2016, 9788389184689
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIAD. USŁUGI HOTEL. CZ.2
BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2019, 9788389184863
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni