- Albumy(725)
- Artykuły szkolne i papiernicze(15848)
- Atlasy(136)
- Dla dzieci(16322)
- Do nauki zawodu(631)
- Branża gastronomiczna(72)
- Branża medyczno-społeczna(19)
- Branża ekonomiczna(145)
- Branża mechaniczna i samochodowa(78)
- Branża budowlana(53)
- Branża elektroniczna, informatyczna i elektryczna(66)
- Branża mechatroniczna(13)
- Branża turystyczno-hotelarska(58)
- Branża fryzjersko-kosmetyczna(41)
- Branża odzieżowa(4)
- Branża rolnicza(16)
- Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów(15)
- Handel(3)
- Logistyka(25)
- Encyklopedie(119)
- Gry(4072)
- Języki obce(3318)
- Kalendarze(321)
- Kodeksy(68)
- Komiksy(2981)
- Lego(469)
- Lektury(1060)
- Literatura(50441)
- Logopedia i pedagogika(1711)
- Modelarstwo(120)
- Multimedia(5517)
- Oferta Świąteczna(1126)
- Oferta Nagrodowa(233)
- Party(1926)
- Podróże(1741)
- Podręczniki(2096)
- Podręczniki akademickie(756)
- Pomoce edukacyjne(1305)
- Poradniki metodyczne(73)
- Prawo Jazdy(43)
- Słowniki(93)
- Tekstylia(469)
- Upominki(2427)
- Zabawki(15164)
- Dla zwierząt(2)
- Nowości
- Promocje
Kategorie
Producent
Dostępność
Cena
-
od
do
TECHNOLOGIE PROD. CUKIERNICZEJ. TOM II CZ.2 REA
MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2021, 9788302147197
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
TECHNOLOGIE PROD. CUKIERNICZEJ. TOM II CZ.1 REA
MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2014, 9788302147180
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRACOWNIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. CUKIERNIK
MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2020, 9788302157424
Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności.
Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. W każdym rozdziale znajdują się krótki wstęp...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
23,65 zł
39,99 zł
7,89 zł
36,73 zł
6,23 zł
26,28 zł
18,33 zł
36,86 zł
19,31 zł
167,90 zł
26,24 zł
36,05 zł
10,65 zł
30,75 zł
30,98 zł
22,29 zł
52,41 zł
23,68 zł
26,75 zł
15,73 zł
15,73 zł
43,65 zł
52,41 zł
20,58 zł
39,29 zł
48,11 zł
112,43 zł
7,58 zł
7,58 zł
24,09 zł
18,95 zł