Kategorie
Producent
Cena
-
od
do
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE ĆW REA
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2014, 9788302148323
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie opisuje podstawowe procedury stosowane w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA KLIENTA ORAZ ROZLICZANIE IMPREZ... CZ.2
AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2023, 9788366796065
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08.
Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową...
Dostępność: pow. 10 sztuk
Wysyłka w: 3 dni
USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTEL. HOTELARSTWO T.4 REA
JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2015, 9788302147043
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
TECHNIKI PRACY W HOTEL. KWAL HGT.03. ĆW CZ.2
ALEKSANDRA LEWANDOWSKA, WSIP, 2021, 9788302147098
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarskim, zasad sprzątania jednostek mieszkalnych, procedur...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
REZERWACJA IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH T.13.2
MARIOLA MILEWSKA, MAREK LAWIN, WSIP, 2013, 9788302135484
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.13 (Rezerwacja imprez i usług turystycznych). Zawiera wiadomości i kształci umiejętności z zakresu dobierania usługodawców do realizacji imprez i usług turystycznych, zamawiania i...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
PODSTAWY TURYSTYKI. TURYSTYKA REA
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, BARBARA STEBLIK-WLAŹL, WSIP, 2021, 9788302148514
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej . Charakteryzuje rodzaje turystyki . Omawia różne typy produktów turystycznych. Wprowadza w zagadnienia związane z prowadzeniem działalności gospodarczej w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA KONSUMENTA ĆW. REA
JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2016, 9788302147340
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
- Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PLANOWANIE, KALKULACJA KOSZTÓW I REALIZACJA IMPREZ
WŁODZIMIERZ BANASIK, HANNA BORNE-JANUŁA, WSIP, 2013, 9788302135392
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznejrealizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13(Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do dobierania usług turystycznych do usług klientów oraz opracowywania...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
INFORMACJA TURYSTYCZNA. BAZY DANYCH I MAT. PROMOC.
ZYGMUNT KRUCZEK, WSIP, 2013, 9788302135453
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych przy tworzeniu i aktualizowaniu baz danych informacji turystycznej, opracowywaniu materiałów...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PODSTAWY TURYSTYKI W.5, JANUSZ CZERWIŃSKI
JANUSZ CZERWIŃSKI, CEDEWU, 2023, 9788381026871
Podręcznik Podstawy turystyki" przeznaczony jest dla osób podejmujących studia w zakresie turystyki i rekreacji, a także dla wszystkich zainteresowanych jej współczesnym, zmieniającym się obliczem. Zawarte w nim treści są wprowadzeniem do zagadnień turyzmu jako zjawiska zarówno społecznego,...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
MARKETING USŁUG TURYSTYCZNYCH REA - WSIP
RENATA TYLIŃSKA, WSIP, 2014, 9788302147685
Podręcznik zawiera:
- wprowadzenie w zasady marketingu,
- charakterystykę rynku usług turystycznych,
- omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów promocyjnych i informacyjnych,
- przegląd metod działań marketingowych.
Liczne pytania i...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
PRZYGOTOWANIE IMPREZ I USŁUG TURYSTYCZNYCH ZB.ZAD.
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2023, 9788302213793
Praca ze Zbiorem zadań praktycznych pomaga ćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji HGT.07. Publikacja porusza zagadnienia związane z formami oraz kategoriami turystyki, usługami turystycznymi, charakterystyką produktu i rynku turystycznego. Kładzie nacisk na znajomość geografii turystycznej...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
JĘZYK NIEMIECKI ZAWODOWY W BRANŻY TURYST. - HOTEL.
PATRYK CHOMICKI, WSIP, 2013, 9788302133459
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w branży turystyczno-hotelarskiej obejmuje następujące treści: biuro podróży, formy turystyki, atrakcje turystyczne Polski, kraje i narodowości, na dworcu, na lotnisku, wypożyczenie samochodu, organizacja imprez turystycznych, rodzaje usług...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE. KWAL. T.12 CZ.2
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, GRZE, WSIP, 2019, 9788302150432
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY W TURYSTYCE ĆW 2017 WSIP
MAGDALENA SAMULCZYK-WOLSKA, WSIP, 2017, 9788302133442
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży turystyczno-hotelarskiej.
W publikacji zawarto ćwiczenia związane m.in. z biurem podróży, formami turystyki, atrakcjami turystycznymi, organizacją imprez turystycznych, rodzajami usług i ich rezerwacją, obiektami...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI PODR. CZ.1 HOTELARSTWO T. III
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2018, 9788302147050
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
ZBIÓR ZADAŃ REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI HGT.06
PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2022, 9788302203763
Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji).
Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu realizacji usług w recepcji. Zawiera zadania pozwalające kandydatowi do zawodu technik hotelarstwa lepiej...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. ZB. ZAD. WSIP
WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183096
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
MARKETING USŁUG HOTELARSKICH HOTELARSTWO TOM 1 REA
ADAM STEFAŃSKI, WSIP, 2014, 9788302146954
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia podstawowe pojęcia z zakresu marketingu, koncentrując się szczególnie na rynku usług hotelarskich. Przeprowadza dokładną analizę strategii sprzedaży...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
OBSŁUGA PODRÓŻNYCH W PORTACH I TERMIN. AU.33 CZ.1
JOANNA ŚLIŻEWSKA, ANNA ROŻEJ, JUSTYNA STOCHAJ, AN, WSIP, 2018, 9788302173691
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.33 (Obsługa podróżnych w portach i terminalach). Prezentuje wiedzę na temat organizowania i wykonywania obsługi podróżnych w portach i terminalach. Przedstawia m.in. oczekiwania klientów,...
Dostępność: ostatnie sztuki <10
Wysyłka w: 3 dni
ORGANIZACJA IMPREZ I USŁUG TURYST. CZ.1 REA- WSIP
IWONA MICHNIEWICZ, MARIA PEĆ, WSIP, 2021, 9788302147395
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 ( Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych ). Przedstawia zasady bezpieczeństwa przydatne zarówno dla organizatora wyjazdów, jak i ich uczestników. Szczegółowo opisuje profilaktykę zagrożeń...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni